Tutorial

Acces

Link platforma: https://camine.ulbsibiu.ro/

Plata taxa

  1. După accesarea linkului anterior accesați linkul Plata cazare sau Plata parcare din meniul superior sau butonul PLĂTIȚI TAXA de pe pagina principala, apoi selectati căminul la care doriti sa platiti taxa lunară.

2. Selectați categoria de beneficiar in care va incadrati și apăsați butonul ADAUGA IN COS, apoi linkul Cos din meniul superior sau Vezi coșul de pe pagina curentă. Doar o singura taxa pe comanda poate fi adaugata. Un rezumat al comenzii efectuate este afișat ; apăsați butonul CONTINUA CU FINALIZAREA COMENZII

3. Pentru realizarea tranzacției apăsați iconul Google pentru a va autentifica prin contul instituțional, apoi completati adresa de email si parola contului @ulbsibiu.ro. Dacă autentificarea este reușită, in ecranul Checkout completati CNP-ul și apăsati butonul PLASEAZA COMANDA.

4. Veți fi redirecționat pe pagina procesatorului de plăți, unde veți completa Numărul cardului, Numele beneficiarului cardului, Codul CVS, Data expirării. După apăsarea butonului Validare și dacă plata a fost acceptata, veți primi pe adresa instituțională confirmarea plății. Apoi veti fi redirecționat înapoi pe platforma de plăți, de unde veți putea accesa istoricul și starea comenzilor efectuate, din meniul Contul meu, secțiunea Comenzi.

Doar comenziile cu starea In procesare sau Finalizata sunt tranzactii valide si la care plata a fost acceptata.